Erkin Delikanlı: “Ak Parti merkez sağ değil. Herkesi merkez sağın gerçek adresi Demokrat Parti’ye bekliyoruz”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ak Parti’nin merkez sağı temsil etmediğini belirterek, Ne idüğü belirsiz, kimliksiz siyasete hep birlikte dur diyeceğiz.Yıllarca Demokrat Parti’ye, Adalet Partisi’ne, Doğru Yol Partisi’ne, Anavatan Partisi’ne yani merkez sağa gönül veren, oy veren hemşehrilerimize seslenmek istiyorum.Yeniden birlik vakti. Yeniden el ele verip gerçek merkez sağı iktidara taşıma vakti. Hepinizi el ele iktidar olmak, Türkiye’yi düze çıkarmak için gerçek yuvanıza, Demokrat Parti saflarınıza bekliyoruz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
15 Kasım 2022, Salı - 13:15
Erkin Delikanlı: “Ak Parti merkez sağ değil. Herkesi merkez sağın gerçek adresi Demokrat Parti’ye bekliyoruz”

Erkin Delikanlı, Ak Parti’ye kimlik eleştirileri yöneltti.

“Milli görüş desen milli görüş değil, merkez sağ hiç değil”

Yazılı bir açıklama yapan Delikanlı, “Milli görüş desen milli görüş değil o gömleği çıkaralı çok oldu. Milliyetçi desen değil hatta daha düne kadar Türk kelimesine alerjileri vardı.  Merkez sağ desen hiç değil. Kendilerine muhafazakar devrimci dediler ama statükonun ta kendisi. Demokrat desen değil otokrat” dedi.

“Bunlar ekonomist değil resmen ekonomi cahili”

“Bunlar ekonomist değil resmen ekonomi cahili” diyen Delikanlı,  “Türkiye’yi ilk 10 ekonomi arasına sokacağız deyip sonra da ekonomik olarak uçuruma sürüklediler, enflasyonu üç haneye getirdiler, halkımızı iliğine kadar fakirleştirdiler.” ifadesini kullandı.

“Ne idüğü belirsiz, kimliksiz siyasete hep birlikte dur diyeceğiz”

Delikanlı, “Değişim diye yola çıktılar statükoculuğun sözcülüğüne soyundular. Avrupa Birliği’ne tam üyelik dediler tüm dünyayla ters düştüler. Daha fazla özgürlük vaat ettiler,  20 yılın sonunda Türkiye’yi getirdikleri nokta konuşulmasın diye Sansür Yasası getirdiler. Milletle her fırsatta kavga ettiler. Bunlardan merkez partisi olabilir mi? İşlerine geldiğinde merkez sağım diyen bu partinin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Ne idüğü belirsiz, kimliksiz siyasete hep birlikte dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Yeniden el ele verip gerçek merkez sağı iktidara taşıma vakti”

Geçmişte Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi’ne gönül veren başkentlilere seslenen Delikanlı, “Yeniden birlik vakti. Yeniden el ele verip gerçek merkez sağı iktidara taşıma vakti. Hepinizi el ele iktidar olmak, Türkiye’yi düze çıkarmak için gerçek yuvanıza, Demokrat Parti saflarınıza bekliyoruz” sözleriyle Ankaralıları partisine davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1934306/erkin-delikanli-ak-parti-merkez-sag-degil-herkesi-merkez-sagin-gercek-adresi-demokrat-partiye-bekliyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.