Erkin Delikanlı, Melih Gökçek'i İletişim Başkanlığı'na şikayet etti

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, kendi döneminde işe alınan çalışanın sanki Mansur Yavaş döneminde işe başlatılmış gibi göstererek sigara kaçakçılığını Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) maletmeye çalışmasının bir dezenformasyon ya da en azından yalan haber olduğunu söyledi.Delikanlı, “Melih bey Dezenformassyon Yasasına aykırı hareket etmiştir. Konuyla ilgili incelemenin başlatılmasını arz edelim, talep edelim buradan hep beraber. Yada Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi her hafta yalan haber diyor, alsın Melih beyin haberini bu bir yalan haberdir desin” şeklinde konuştu.
Ersin Küçükbarak
|
25 Ekim 2022, Salı - 10:45
Erkin Delikanlı, Melih Gökçek'i İletişim Başkanlığı'na şikayet etti


Erkin Delikanlı, Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Bir soru üzerine ABB eski Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medyada aktif olacağım diye sürekli gaf yaptığına işaret eden Delikanlı, önce 5 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu diyen Gökçek’in sonra Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar’ı şehit ilan ettiğini dile getirdi.

Delikanlı, şimdi de Melih Gökçek’in sigara kaçakçılığı yaparken yakalanan ABB çalışanını Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaoğlu ile ilişkilendirmeye çalıştığına dikkati çekti.

“2016’da yani kendi döneminde işe alınmış bir vatandaşı magazinsel Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesine laf çakmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Uyumuyor Melih bey bu tweetleri gece atıyor. Bu tweeti kaçta attı bilmiyorum ama sabaha karşı atıyor. Uykusuzluğun vermiş olduğu sebeplerden kaynaklı böyle gaflar yapabiliyor. Melih bey bu gaflara devam edecek” diyen Delikanlı, bunu iktidarın çok savunduğu Dezenformasyon Yasası’nın ihlali olarak niteledi.

Delikanlı şöyle konuştu:

“Bu dezenformasyon Yasasını ilk Melih beye uygulamaları lazım. Az önce verdiğiniz tweet örneği o değil mi? 2016’da kendi döneminde işe alınmış bir adamı Mansur beyin döneminde işe alınmış gibi gösterip suçla beraber anması dezenformasyon değil midir? Melih beyin bir an evvel bununla ilgili olarak işlem başlatılması gerekmektedir, ilgili yasa çerçevesinde. Yahutta İletişim Başkanlığına buradan ben açık açık sözlü olarak şikayette bulunayım. Melih bey Dezenformasyon Yasasına aykırı hareket etmiştir. Konuyala ilgili incelemenin başlatılmasını arz edelim talep edelim buradan hep beraber.  Yada Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi her hafta yalan haber diyor,alsın Melih beyin haberini bu bir yalan haberdir desin”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1870143/erkin-delikanli-melih-gokceki-iletisim-baskanligina-sikayet-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.