Barış Kılıç isyan etti: ''Yargı önünde hesap soracağım''

Oyuncu Barış Kılıç, kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara tepki gösterdi. Kılıç, "iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
19 Eylül 2023, Salı - 09:36
Barış Kılıç isyan etti: ''Yargı önünde hesap soracağım''

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Barış Kılıç ile ilgili  yıllar önce adının geçtiği bir dava yeniden gündeme getirildi. 

2000'li yıllarda Barış Kılıç'ın  Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişi olduğu iddia edilmişti. Demirkol, mahkemede  "Kesinlikle yok, görüntüleri ben çektim" demişti. 

Barış Kılıç, konunun yıllar sonra yeniden gündeme gelmesi ve sosyal medyada art arda yorumlar ve paylaşımlar yapılması sonrası açıklama yaptı . 

Duruma tepki gösteren Kılıç, konuyu yargıya taşıyacağını ifade etti ve sosyal medya hesabından şunları söyledi;  

"Bu iddiaların hiç biri doğru değildir"

"Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiç biri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık.. 

"Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten"

Arkadaşlar hakkımda yazılıp çizilenler tamamen koca bir yalandır. Lütfen itibar etmeyin. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten. Biraz edep..illede edep illede edep. Sevgiler"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100242/baris-kilic-isyan-etti-yargi-onunde-hesap-soracagim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.