MHP Kurultayının tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısında, kurultayın yapılacağı tarih belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultayın 17 Mart 2024’te yapılacağını duyurdu.
Onur Çetinkaya
|
19 Eylül 2023, Salı - 14:50
MHP Kurultayının tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısı Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde toplandı. Toplantının ardından Bahçeli açıklamalarda bulundu.

MHP kurultayı 17 Mart'ta

Milliyetçi Hareket Partisi lideri, toplantıda kongre takviminin ele alındığını açıklayarak, MHP'nin 14. Olağan Kurultayın 17 Mart'ta yapılacağını duyurdu.

"Türkiye'nin kaybetmeye tahammülü yoktur"

Yerel seçimlere dair mesajlar veren Bahçeli,   ''14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur." açıklamasını yaptı. 

Muhalefete tepki 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim sonrası yaşananlara değinen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun parti içi çekişmeler nedeniyle iyice şuur kaybına uğradığı, oto kontrolünü kaybettiği anlaşılmaktadır. TBMM Gazi bir Meclis'tir. Kılıçdaroğlu'nın aşırı hırsı aklının önündedir." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden MHP lideri, "CHP'nin il ve ilçe kongrelerinde havada uçuşan sandalyeler demokrasiyi zehirleyen ilkel manzaralar Kılıçdaroğlu ve yönetiminin maskesini düşürmüştür. Şimdi birbirlerini yiyorlar. " dedi. 

 Bahçeli'den Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki

Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira atarak tepkilerin hedefi olan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na sert eleştiride bulunan Bahçeli, "CHP milletvekili TSK'ya iftira atmıştır. Günlerdir sabır ve dişimi sıkarak tahammül ettim. Beklemeye koyuldum. TSK'ya saldıran bu alçak ve aşağılık sözde milletvekilinin ağız düşmöan ağzıdır aidiyeti Kandil mağaralarıdır. Vatandaşlarımızı helikopterden atan Türkiye askeri değildir. Bu dil terör dilidir. CHP yönetiminin bu satılmış PKK'lıya lazım gelen cezayı vermekten imtina etmesi adı konuşmamış bir ağız ve akıl birliğine delalettir. Ne vatansızların ne bayraksızların TBMM'de yeri yoktur. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2100312/mhp-kurultayinin-tarihi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.