Meral Akşener'in masadan kalkması... Birol Aydemir: ''Artık dirençliyiz''

İYİ Partili Birol Aydemir, Meral Akşener'in masadan kalktığı döneme ilişkin, "Biz psikolojik baskıya yenildik. Ama şimdi yenilmeyeceğiz. Şimdi buna hazırız. Bize yapılan o psikolojik baskıya artık dirençliyiz. Biz bunu kabul etmiyoruz" dedi.
Ecem Çetin
|
21 Eylül 2023, Perşembe - 16:29
Meral Akşener'in masadan kalkması... Birol Aydemir: ''Artık dirençliyiz''

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mart ayında altılı masadan kalktığı olay ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

"Neden kazanma olasılığı çok yüksek adaylar aday gösterilmiyor?"

Aydemir, " Biz masadan mı kalktık masa mı çekildi? Buna cevap verin? Madem uzlaşma varsa niye bu konuya geldiğinde uzlaşma aramıyorsunuz? Neden kazanma olasılığı çok yüksek adaylar aday gösterilmiyor? Neden? Bence bu soruları da soralım." dedi. 

Birol Aydemir, şöyle devam etti;

"Psikolojik baskıya yenildi,  şimdi yenilmeyeceğiz"

Genel seçimdi o arkadaşlar biri aday olun dedi biz sizi destekleyelim denildi. Olmadılar. İşte bakın sizin hep sorularda sorduğunuz gibi ittifakı bozuyorsunuz, kalkarsanız şöyle olur böyle olur o psikolojik baskıyı, o 3-6 Mart arasında yapıldı ve biz o psikolojik baskıya yenildik. Ama şimdi yenilmeyeceğiz. Şimdi buna hazırız. 

"Baskı bize geri adım attırdı"

Bize yapılan o psikolojik baskıya artık dirençliyiz. Biz bunu kabul etmiyoruz. Yani o zaman, zaman darlığı ve aslında buna biraz da çok hazırlıklı olmamamız nedeniyle o işte gelen mahalle baskısı diyelim o baskı bize geri adım attırdı ve bu hale geldi şimdi değil şimdi kararımız GİK’in kararı Genel İdare Kurulunun kararı açık ve net.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100834/meral-aksenerin-masadan-kalkmasi-birol-aydemir-artik-direncliyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.