Kızılcık Şerbeti 32. Bölüm fragmanı

Dün akşam zirveye adını yazdıran Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda yer alan sahneler büyük merak uyandırdı.
Ecem Çetin
|
23 Eylül 2023, Cumartesi - 11:58
Kızılcık Şerbeti 32. Bölüm fragmanı

Show TV ekranında cuma akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisi, 31. bölümüyle ekrana geldi.

Yayınlanan bölümde neler yaşandı? 

Doktoruyla yaptığı görüşmede ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenen Ömer, bu durumu Kıvılcım ve sevdiklerinden saklama kararı alarak sağlığının iyi olduğunu söyledi. Ömer’den aldığı haberle mutlu olan Kıvılcım, Doğa’nın boşanma davası için avukat arayışına başladı. Bu sırada Fatih, Ömer’in de desteğiyle Doğa’ya özel bir şoför tahsis etti. Bölümde, kızını görmek ve barışmak isteyen Fatih, bir kez daha Doğa’dan ret cevabı aldı. Evliliğinde fikir ayrılıkları yaşamaya devam eden Nursema, hat tablolarını satın alan Ertuğrul İslamoğlu’yla tanıştı. Ertuğrul yeni evlenecek olan kızı Mihrimah için yeni bir tablo sipariş verdi. Nursema’nın tabloyu yetiştirmeye çalıştığı gün, Mihrimah’ın Nursema’nın ilk eşi olan İbrahim’le nişanlandığı ortaya çıktı. İzleyenleri şoke eden bölümde Ertuğrul’un aynı zamanda Abdullah ile iş ortaklığı olduğu da ekrana geldi. Pembe ve Alev’in büyük bir merakla beklenen yüzleşmesi de izleyiciyle buluştu. Alev’e, Abdullah’tan uzak durmasını söyleyen Pembe tüm nefretini kustu. Abdullah’a koşan Alev ondan duyduğu itiraflarla bir kez daha sarsıldı. Nefeslerin tutulduğu bölümün final sahnesinde Kıvılcım ve Doğa’nın boşanma avukatıyla yaptığı görüşme ekrana geldi. Boşanma davasını Doğa’nın lehine sonuçlandıracağına söz veren avukatın aslında Fatih’in adamı olduğu ortaya çıktı. Eve yerleştirdiği şoförle avukata ulaşmayı başaran Fatih’in oynadığı oyun ekran başındakileri hayrete düşürdü.

Heyecanla biten bölümün ardından dizinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Doğa ve Fatih’in merakla beklenen boşanma davası gününden sahne ekrana geldi. Mahkemede Fatih’in, Doğa’nın akli dengesinin yerinde olmadığını söylemesi üzerine hakim bebeğin velayetini babasına verdi. Doğa’nın gözyaşları eşliğinde isyan ettiği tanıtımda Kıvılcım ve Ömer de yıkılırken, Fatih ve Pembe’nin sevinci dikkatleri çekti. Tanıtımda ayrıca Nursema’nın evliliğine karışan Pembe kızının tepkisiyle karşılaştı. İki ailenin yemek masasında bir araya geldiği sahnede ise Alev’in çok yakında evleneceğini söylemesi büyük merak uyandırdı.

İşte 32. bölüm fragmanı;

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101239/kizilcik-serbeti-32-bolum-fragmani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.