Mahkemede neler yaşanacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle yarın Show TV'de!

Yeni sezonuyla izleyenleri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Mahkemede neler yaşanacağı şimdiden merak konusu...
Ecem Çetin
|
28 Eylül 2023, Perşembe - 10:50
Mahkemede neler yaşanacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle yarın Show TV'de!

Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle cuma akşamlarına damgasını vuran Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Doğa’nın avukatının Fatih tarafından satın alınması ile başlayan süreç, Doğa’nın aleyhinde ilerlemektedir. Fatih’in ayrılmamak konusundaki ısrarları ve Abdullah’ın baskısıyla Nilay’ın şahitlikten çekilmesi dava sürecini uzatacaktır. Kısa bir süreliğine bebeğini Nursema’ya emanet eden Doğa, onun bunu fırsat bilerek çocuğunu görsün diye Fatih’i çağırması nedeniyle ikilinin arası açılacaktır. Nursema ve Umut’un, Abdullah’ın evine geçici olarak gelmesi ikilinin ilişkisini olumsuz etkilerken Pembe kızının yanında olmasından dolayı çok mutludur. Ancak Umut’un geceleri barda şarkıcılık yaptığına yakından tanık olan Abdullah damadını sert bir şekilde uyaracaktır. Ömer ve Kıvılcım evlendiklerini deklare etmek üzere bir yemek daveti yaparlar. Alev yemeğe son anda katılacak ve büyük bir bomba patlatacaktır. Ama en büyük sürpriz finalde mahkeme salonunda yaşanacaktır. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda  Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2102192/mahkemede-neler-yasanacak-kizilcik-serbeti-yeni-bolumuyle-yarin-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.