Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Trabzonspor karşısında 3-0’lık şok bir yenilgi alan Kartal, sarı kırmızılıları yenerek çıkışa geçmek istiyor, Kayserispor ise yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Peki Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler nasıl?
Ersin Küçükbarak
|
24 Eylül 2023, Pazar - 14:21
Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler


Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde rakibi Belçika temsilcisi  Club Brugge’dü. Siyah beyazlılar golcüsü Cenk Tosun'un 88. dakikada attığı golle 1-1 berabere kalarak bir puanı kopardı.

Kupa 3'e fena başlamayan Beşiktaş tekrar Süper Lig’e gözünü çevirdi. Son maçında Trabzonspor'a 3-0 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Kara Kartal, Kayserispor karşısında 3 puan almayı hedefliyor.

Yeni teknik direktörü Recep Uçar yönetimince  Gaziantep FK karşısında kazanmayı bilen Kayserispor ise SüperLigdeki yenilmezlik serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Stadyumu'ndaki maç saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek ve mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş-Kayserispor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Bailly, Colley, Masuaku, Rashica, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar.

Kayserispor: Bilal, Carole, Ramazan, Arif, Attamah, Ali, Gökhan, Uzodimma, Ackah, Thiam, Mane.

55. kez karşılaşacaklar

Beşiktaş ile Kayserispor, bugün Süper Lig’de 55. kez mücadele edecek. 1973-1974 sezonundan bu yana oynanan 54 maçın 33’ünü Beşiktaş, 12’sini Kayserispor kazanmayı başardı. 9 müsabakada ise takımlar yenişemedi. Geride kalan 54 maçta Beşiktaş, 92 kez fileleri havalandırırken Kayserispor ise 56 gol attı. Siyah-Beyazlılar, Kayserispor'a karşı ligde oynadığı son 6 maçtan da galip ayrıldı.

Dolmabahçe'de Kartal'ın üstünlüğü var

Beşiktaş, sahasında Kayserispor ile yaptığı 27 lig maçında 22 kez galip gelmeyi bildi. Siyah-Beyazlılar’ın ev sahibi olduğu müsabakaların 3’ü berabere tamamlanırken, 2’sini ise Kayserispor kazandı. Sarı-Kırmızılı takım, deplasmanda Beşiktaş’ı 2009-2010 sezonunda 1-0, 2011-2012’de ise 2-0’lık skorlarla yenmeyi başardı. İki takım arasında İstanbul’da oynanan 27 karşılaşmada Beşiktaş 61 gol kaydederken Kayserispor ise 20 kez golle buluştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101393/besiktas-kayserispor-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-muhtemel-11ler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.