Peri ve Tamer, Devrim’e kavuşabilecekler mi? Çöp Adam, çarşamba akşamı Star'da!

Star TV ekranında çarşamba akşamları ilgiyle izlenen Çöp Adam, 27 Eylül Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 14:16
Peri ve Tamer, Devrim’e kavuşabilecekler mi? Çöp Adam, çarşamba akşamı Star'da!

Dikkat çeken hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekrana kilitleyen Çöp Adam, heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

İpek’in ellerinden kaçması başta Peri olmak üzere herkesi çılgına çevirir. Sarp ise tüm olanları öğrendikten sonra herkesi şaşırtan planını uygulamaya koyar. Peri’nin terapiye gitmediğini öğrenen Tamer, Doktor Hanım’ı eve getirir ve onu tekrar terapiye gitmeye ikna eder. Viran, İpek’in gözden kaybolmasının bir ekip işi olduğunu anlar. İpek’in Bülent’e olan beklenmedik telefonu herkesi yeniden alarma geçirirken Devrim’e kavuşmaya en yakın olunan an gelir çatar.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizi,  Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor.   

Oyuncu kadrosu; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran gibi başarılı oyuncular rol alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101538/peri-ve-tamer-devrime-kavusabilecekler-mi-cop-adam-carsamba-aksami-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.