Tekirdağ İstanbul arası kaç km? Tekirdağ İstanbul arası araba, otobüs veya trenle ne kadar sürer? Tekirdağ İstanbul arası en mantıklı ulaşım tercihi nedir?

Tekirdağ Türkiye’nin Avrupa kıtasındaki 3 ilinden biridir ve İstanbul’a da oldukça yakındır. Ticari veya turistik sebeplerle Tekirdağ İstanbul arasında pek çok kişi seyahat etmektedir. Bu yüzden de Tekirdağ İstanbul arası kaç km? Tekirdağ İstanbul arası arabayla, özel araçla veya trenle ne kadar sürüyor? sorularının yanıtları internetten araştırılıyor. İşte bu soruların yanıtları…
Ersin Küçükbarak
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 17:51
Tekirdağ İstanbul arası kaç km? Tekirdağ İstanbul arası araba, otobüs veya trenle ne kadar sürer? Tekirdağ İstanbul arası en mantıklı ulaşım tercihi nedir?

Tekirdağ ve İstanbul arasındaki coğrafi yakınlık iki şehir arasında seyahatleri de beraberinde getiriyor.


Tekirdağ ve İstanbul’da yaşayanlar eğitim, sağlık, kültürel, sosyal, ticari veya turistik amaçlarla bu iki şehirden birbirlerine yolculuk yapıyorlar.
Tekirdağ’dan İstanbul’a ya da İstanbul’dan Tekirdağ’a gidecek olanlar Tekirdağ İstanbul arası kaç km? Tekirdağ İstanbul arası arabayla, özel araçla veya trenle ne kadar sürüyor? sorularının yanıtlarını internetten araştırıyor.
Biz de bunun yanıtlarını merak edenler için derledik.

İstanbul Tekirdağ arası kaç km?

Tekirdağ Türkiye’nin en kalabalık 20. İstanbul ise en kalabalık şehri olarak büyük bir nüfusa ev sahipliği yapıyor.
Bu iki şehir insanları iki kent arasında seyahat planı yaparken aradaki mesafeyi de merak ediyor.
Seyahat planlamalarını kolaylaştıracak bu bilgiyi biz paylaşalım.
İstanbul ve Tekirdağ arası 146 km’dir.

Özel araçla Tekirdağ İstanbul arası kaç saat sürer?

İstanbul Tekirdağ arasındaki mesafenin yakınlığı sebebiyle pek çok insan yolculuk için kendi özel aracını tercih ediyor. Böylece şehir içi ulaşımda da rahatlık sağlıyorlar. Kendi aracıyla İstanbul Tekirdağ arasında seyahat edecek olanlar yolculuk süresini de araştırıyor. Özel araçla, İstanbul ve Tekirdağ arası 1 saat 40 dakika sürmektedir.

Otobüsle Tekirdağ İstanbul arası kaç saat sürer?

Otobüsle, İstanbul ve Tekirdağ arası 2 saat 8 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir.

İstanbul - Tekirdağ arası trenle kaç saat?

İstanbul - Tekirdağ arasında Halkalı Tren Garı kalkışlı, Çorlu Tren Garı varışlı olarak yolculuk edebilirsiniz. Trenle İstanbul Tekirdağ arası seyahat 1 saat 53 dakika sürmektedir.

İstanbul - Tekirdağ arası tren saatleri ne?

İstanbul - Tekirdağ arasındaki tren seferleri saat12:40'da başlarken son sefer 18:10'da kalkmaktadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102057/tekirdag-istanbul-arasi-kac-km-tekirdag-istanbul-arasi-araba-otobus-veya-trenle-ne-kadar-surer-tekirdag-istanbul-arasi-en-mantikli-ulasim-tercihi-nedir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.