Pursaklar’da maneviyat dolu Mevlid-i Nebi Haftası

Pursaklar Belediyesi, Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) doğumunun 1452.yılı münasebetiyle Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde ‘‘Mevlid-i Nebi Haftası’’ programı düzenledi.
Canan Salman
|
29 Eylül 2023, Cuma - 13:41
Pursaklar’da maneviyat dolu Mevlid-i Nebi Haftası

Pursaklar Belediyesi tarafından Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) doğumunun 1452.yılı münasebetiyle ‘‘Mevlid-i Nebi Haftası’’ programı düzenlendi.

Program Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in yapmış olduğu günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

‘‘Mevlid-i Nebi Haftası’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum’’

Dualar eşliğinde bir gece geçirmeyi ümit ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz S.A.V. ‘in dünyaya teşriflerinin 1452. yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Nebî programı, kıymetli hocamız Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Asım Akkuş ile manevi bir atmosferde gerçekleştiriyoruz. Mevlid-i Nebi Haftası’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Programımıza yoğun katılım sağlayan Pursaklar halkına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’in konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile programa devam edildi. İlahi Sanatçısı Asım Akkuş’un ilahileri eşliğinde Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın doyumsuz sohbeti ile manevi iklimin doruğuna ulaşılarak Pursaklar halkına muhteşem bir Mevlid-i Nebi gecesi yaşatıldı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2102435/pursaklarda-maneviyat-dolu-mevlid-i-nebi-haftasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.