Salı günü izleyicisiyle yeniden buluşacak olan Aile'den yeni tanıtım!

‘Aile’ çarpıcı ve sürükleyici yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Seyircisiyle buluşmak için gün sayan diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.
Ecem Çetin
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 10:05
Salı günü izleyicisiyle yeniden buluşacak olan Aile'den yeni tanıtım!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile seyircisiyle yeniden buluşmak için gün sayıyor. 

Dikkat çeken hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekrana kilitleyen dizi 3 Ekim'de yeni sezonu açacak. 

İkinci sezonu merakla beklenen diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Tanıtımda; Aslan’ın ‘aile’ ile ilgili söylediği çarpıcı sözler ve Devin’in acılarını dile getirmesi dikkat çekiyor. Cihan açıkça Soykanlar’a savaş açarken, Aslan’ın ailesini korumak için neler yapacağı şimdiden büyük merak konusu oluyor. Boşanmak için harekete geçen Devin’in görüştüğü avukat Serap ise dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Avukat Serap karakteriyle Aile’nin kadrosuna dahil olan Selin Şekerci’nin görüldüğü tanıtım yeni sezona olan heyecanı giderek artırıyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımcılığını Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta oturuyor. Diziyi,   Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Dizide,  Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen,  Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer   gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102641/sali-gunu-izleyicisiyle-yeniden-bulusacak-olan-aileden-yeni-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.