Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, nerede, saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'de Manchester Unitde’a konuk oluyor. İlk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Premier Ligde kötü günler geçiren Kırmızı Şeytanlar'ı mağlup ederek 3 puan almak istiyor. Okan Buruk daha önce Başakşehir ile mağlup ettiği Manchester United karşısında tekrar zafer arıyor.Herkes Mancheste United Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda bunu araştırıyor. İşte hem bu sorunun yanıtı hem de bu akşamki dev maçın muhtemel 11’leri.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ekim 2023, Salı - 10:33
Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, nerede, saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında bu gece İngiltere'nin Manchester United’a konuk olacak.

Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak maç Old Trafford Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, Exxen'den platformundan canlı olarak yayımlanacak.

Karşılaşmada Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliakdüdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenirken Peter Kralovic dördüncü hakem olarak görev yapacak.

A grubundaki ilk maçında Kopenhag karşısında 2-0’dan müthiş bir geri dönüş yapan sarı kırmızılılar2-2’yi yakalamış ancak aradıkları galibiyet golünü bulamamıştı. A Grubu'nun ilk haftasındaki diğer maçta  Almanya'nın Bayern Münih takımı konuk ettiği  Manchester United’ı gol düellosu şeklinde geçen maçta  4-3 yenmişti.

Galatasaray’da 2 eksik

Galatasaray'da Kazımcan Karataş ve Hakim Ziyec sakatlıkları sebebiyle  Manchester United maçında forma giyemeyecek.

Manchester United kötü bir dönemde

Manchester United, ne UEFA Şampiyonlar Ligi ne de Premier Lig'e iyi bir başlangıç yapamadı.

Devler Ligi’nde yaptığı tek maçı kaybeden Manchester United, Premier Lig'de ise 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaşadı.

Sahasında çıktığı son 2 lig maçını kaybeden "Kırmızılar" toplamda 10 gol atıp, 15 gol yedi. Manchetser United, Premier Lig'de 1989-1990 sezonundan sonra kulüp tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da, Manchester United maçı öncesi yaptığı açıklamada İngiltere'ye üç puan için geldiklerini belirterek, "Oyuncularım hazır, biz hazırız. Genlerimizde olan Avrupa'daki başarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray 

Muslera

Boey

Sanchez

Abdülkerim

Angelino

Torreira

Kerem Demirbay

Tete

Kerem Aktürkoğlu

Zaha

Icardi

Manchester United

Onana

Dalot

Varane

Maguire

Amrabat

Casemiro

Eriksen

Bruno Fernandes

Mount

Rashford

Hojlund


http://www.ankaramasasi.com/haber/2103096/manchester-united-galatasaray-maci-ne-zaman-nerede-saat-kacta-hangi-kanalda-muhtemel-11ler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.