Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölüm fragmanı

Dün akşam 33. bölümüyle ekrana gelen ve izleyenleri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölüm fragmanı yayınlandı.
Ecem Çetin
|
07 Ekim 2023, Cumartesi - 13:16
Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölüm fragmanı

Show TV ekranında ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, dün akşam 33. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizi, AB grubunda 8.53 izlenme oranı 25.15 izlenme payı, ABC1 20+’da 8.29 izlenme oranı 21.27 izlenme payıyla reyting sıralamasında ilk sıraya yerleşti. Total’de ise 5.83 izlenme oranı 15.83 izlenme payı alarak büyük beğeni topladı. 

Yayınlanan bölümde neler yaşandı?  

Dün akşam yayınlanan bölümde; bebeğinin velayetini kaybeden Doğa, annesi Kıvılcım’ın desteğiyle ayakta kalmaya çalıştı. Bebeğini geri almak için avukatının yönlendirdiği doktora giderken yaşadığı olayların ardından Kıvılcım’ın Doğa’ya yaptığı konuşma bölümün unutulmaz anları arasında yer aldı. Fatih’in oyununa bilmeden ortak olduğunu öğrenen Ömer, Kıvılcım’la gerginlik yaşadı. Ömer kendisinden özür dileyen Fatih’i, Abdullah’ın ısrarına rağmen affetmedi. Rüzgar’a ulaşmaya alışan Alev hiç beklemediği bir anda onu karşısında buldu. Diğer yandan Nursema ve Umut evliliklerindeki ilk tartışmayı yaşadı. Nursema, Umut’un gece çalışmasını artık kabul etmeyeceğini söyledi. Doğa’nın yaşadığı talihsiz olaylarda Fatih’in parmağı olmasından şüphelenen Kıvılcım avukatına gitti. Avukatın ofisinden Fatih’in çıktığını gören Kıvılcım şüphesinde haklı çıktı. Fatih’in Doğa’nın avukatını satın aldığını çözen Kıvılcım, Doğa ile birlikte bebeğini geri almak için Ünallar’ın evine gitti. Bölümün duygu yüklü final sahnesinde, bebeğini geri almak isteyen Doğa, kendisini yol ayrımında buldu. Uzak kaldığı bebeğine kavuşmak isteyen Doğa, Fatih’in şartlarını kabul ederek eve geri döndü. Doğa ve Kıvılcım’ın gözyaşları eşliğinde birbirlerinden ayrılmaları bölüme damga vurdu.

Bölümün ardından Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Doğa’nın geri dönüşüne isyan eden Kıvılcım’a Ömer destek oluyor. Ömer’in hastalığının nüksetmeye başladığı tanıtımla ekrana gelirken; Doğa, Ünallar’ın evinde kızı için yeni bir mücadeleye başlıyor. Umut ise Abdullah’ın şirketinde çalışmayı kabul ediyor. Ünallar ve Ertuğrul İslamoğlu’nun bir araya geldiği akşam yemeğine İbrahim ve ailesinin de davetli olması yeni bölüm heyecanının dozunu artırıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103780/kizilcik-serbetinin-34-bolum-fragmani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.