Erdoğan, Putin’le görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
Mevlüt Peker
|
10 Ekim 2023, Salı - 21:47
Erdoğan, Putin’le görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’i aradı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail ve Filistin arasındaki gerilimin yayılmasını önleyici önlemler istişare edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinde, sivil yerleşimlerin hedef alınmasının son derece kaygı verici olduğunu, bu tür girişimlerin Türkiye tarafından kesinlikle olumlu karşılanmadığını bildirdi.

Guterres’le de görüşmüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile de telefonda görüşmüştü. Görüşmede İsrail-Filistin çatışması üzerine atılabilecek adımlar değerlendirilmişti.

Recep Tayyip Erdoğan ile Antonio Guterres görüşmesinde Türkiye'nin arabuluculuk çabalarıyla sivillere yönelik insani yardımın bölgeye ulaştırılması için yapılabilecekler ele alınmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104332/erdogan-putinle-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.