Çocuklara şiş batırılması: 4 tutuklama!

Şanlıurfa'da çocukların vücutlarına şiş batırılması ile ilgili dehşet verici görüntüler sonrası gözaltı uygulanan 4 Suriyeli tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
10 Ekim 2023, Salı - 21:58
Çocuklara şiş batırılması: 4 tutuklama!

Şanlıurfa'da yaşanan ve toplumda büyük tepki uyandıran olayda, 4-5 yaşlarındaki miniklerin vücutlarına şiş sokulduğu iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında çocukların babalarının da bulunduğu belirtildi.

"Şanlıurfa'da miniklere vahşet: Şişle işkence" başlığıyla medyada yer bulan haberlerin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili derhal bir soruşturma başlattı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başlatılan soruşturma doğrultusunda, olaya karıştığı iddia edilen ve aralarında çocukların babalarının da bulunduğu 4 Suriye vatandaşını gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından tutuklama kararı verildi.

Bu üzücü olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da bir açıklama yaparak, olaya karışan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve mağdur olan çocukların devletin koruması altına alındığını duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104334/cocuklara-sis-batirilmasi-4-tutuklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.