Çöp Adam, bu akşam ekranlara veda ediyor!

Star TV'de seyircisiyle buluşan Çöp Adam dizisi, bu akşam yayınlanacak 30. bölümüyle ekranlara veda edecek.
Ecem Çetin
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 11:04
Çöp Adam, bu akşam ekranlara veda ediyor!

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrolünde yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Çöp Adam ekran yolculuğunu sonlandırıyor. 

Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, bu akşam ekrana gelecek 30. bölümle seyircisine veda edecek. 

Final bölümünde neler yaşanacak?

Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gider ve evi terk eder. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürer. Sarp, Peri ve Tamer’in akşam yemeğinde misafiri olur. Yemekte Tamer’in kendisinden şüphelendiğini anlayan Sarp; planlarını hızlandırırken, tehlikeli bir oyun daha oynamak için harekete geçer. Serkan ve Tamer Burak ve Sarp’la ilgili parçaları birleştirirken; Sarp, kardeşleriyle kaçışları için hazırlıkları tamamlarlar.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilen dizinin yapımını OGM Pictures, yapımcılığını  Onur Güvenatam üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda  Çağrı Vila Lostuvalı otururken,  Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor

Oyuncu kadrosu; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran gibi başarılı oyuncular rol alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104410/cop-adam-bu-aksam-ekranlara-veda-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.