Nur Sürer’den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!

Ünlü oyuncu Nur Sürer, Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'le ilgili sözlerine ilişkin, "Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak. Yılmaz Güney sinemanın kilometre taşıdır, o kadar" dedi.
Ecem Çetin
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 11:17
Nur Sürer’den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!

Show TV'nin sevilen dizisi Aile'de Hülya Soykan karakterine hayat veren usta  oyuncu Nur Sürer, geçtiğimiz haftalarda gündemde yer alan ve çok sayıda tartışmaları beraberinde getiren 'Yılmaz Güney' meselesiyle ilgili konuştu. 

"Yılmaz Güney sinemanın kilometre taşıdır, o kadar"

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Nur Sürer, "Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak. Yılmaz Güney sinemanın kilometre taşıdır, o kadar. Onun yaptığı şu kadar şeyi yapsınlar, ondan sonra konuşsunlar. Yılmaz Güney bizim; yani sinemacıların kırmızı çizgisidir. Kırıldım tabii bu açıklamalara." ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu? 

Farah Zeynep Abdullah,  yazar Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney'le ilgili, "Yılmaz Güney’in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" paylaşımına yaptığı yorumla gündeme gelmişti. 

Abdullah, "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" yorumunu yapmıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104412/nur-surerden-farah-zeynep-abdullaha-yilmaz-guney-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.