İsrail saldırısında 2 aileden 44 kişi öldü

İsrail ordusunun Gazze saldırısında 2 aileden 44 kişi öldü. Hayatını kaybedenlerin büyük bölümünü ise çocuk, yaşlı ve kadın oluşturuyor.
Mevlüt Peker
|
12 Ekim 2023, Perşembe - 19:28
İsrail saldırısında 2 aileden 44 kişi öldü

Gazze Şeridi'nde İsrail'in gerçekleştirdiği hava saldırıları sonucunda iki Filistinli ailenin 44 üyesi hayatını kaybetti.

Sağlık yetkililerinin aktardığına göre, İsrail'in hava saldırılarında Gazze'nin kuzey bölgesinde bulunan Cibaliye'de "Şihab" ve "Ebu Hamidan" ailelerine ait konutlar hedef alındı.

Bu saldırı sonucunda, Şihab ve Ebu Hamidan ailelerinden 44 kişi, aralarında kadınlar, çocuklar ve yaşlıların da bulunduğu şekilde yaşamlarını yitirdi.

Bölgedeki tanıklar, saldırının gerçekleştiği evlerin yan yana olduğunu ve İsrail'in bu bölgeye yoğun hava saldırısı düzenlediğini belirtti. Bu saldırılar, bölgede sadece can kaybına değil, aynı zamanda büyük maddi hasara da neden oldu.

Aynı gün içerisinde alınan diğer bilgilere göre, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta İsrail'in "El-Beşiti" ailesini hedef alan saldırısında 9 kişi, aralarında anne, baba ve 7 çocuğun da bulunduğu şekilde hayatını kaybetti. Bu saldırıda çok sayıda kişi de yaralandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104655/israil-saldirisinda-2-aileden-44-kisi-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.