Seyran kararını veriyor! Yalı Çapkını bu akşam Star TV'de

Cuma akşamlarına damgasına vuran Yalı Çapkını, bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
13 Ekim 2023, Cuma - 15:44
Seyran kararını veriyor! Yalı Çapkını bu akşam Star TV'de

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Yalı Çapkını, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Kaya’nın Seyran’a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit’i çok sinirlendirir ve Seyran’la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran’ın okumasını desteklemektedir. Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle’yi odasına kilitler. Ferit’in kolu ile başı tekrar derttedir ve soluğu Talih’in yanında alır. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Kaya’nın ise kafasında yeni planlar vardır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi  Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.   

Dizinin oyuncu kadrosunda, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak,  Diren Polatoğulları  gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104807/seyran-kararini-veriyor-yali-capkini-bu-aksam-star-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.