Ekranların komedi klasiği... Çok Güzel Hareketler 2 yarın akşam Star'da!

Pazar akşamları ilgiyle izlenen Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
14 Ekim 2023, Cumartesi - 17:40
Ekranların komedi klasiği... Çok Güzel Hareketler 2 yarın akşam Star'da!

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle pazar akşamları milyonları ekrana kilitleyen  Çok Güzel Hareketler 2  yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkahaya boğacak. 

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 151. bölümün skeçleri şöyle: Dünürcük Şerbeti, Flash Bekarlar 4, Sorsan Taksi, Yalanın İcabı, Sahtekar Fadime ve Sunum Çılgınlığı.

Yamaç ve Kumsal’ın aileleri birbirlerinden biraz farklıdır. Yamaç ve Kumsal’ın ailelerin beraber tatile gitmeleri üzerine ortalık karışır.

Cemile, Tuğba ve Ebru yalnızlıktan sıkılmış ve hayatlarında birilerinin olmasını isterler. Fakat nerede tanışacakları konusunda birbirlerinden fikir alışverişi yaparlar. Daha önce birileri ile tanışmak için yaptıklarına inanamayacaksınız.

Cengiz korsan taksicilik yapmaktadır. Cengiz’in arabasına Kerim biner. Kerim’in tedirgin hareketleri şüphe çeker. Sonunda polislerin taksiyi çevirip onlarla beraber başka korsan taksi ihbarına gitmeleri üzerine Cengiz ve Kerim ne yapacaklarını şaşırır.

Barış kız arkadaşı Gözde’yi arkadaşları Cansu ve Anıl ile tanıştıracaktır. Fakat Gözde’nin gelip her konuda yalan söylemesi üzerine herkes şaşkına döner.

Fadime ailesi ile berbaber televizyon seyreder. Fakat televizyonda izledikleri dizi kendi hayatlarına çok benzeyince aile şaşkına döner. Oğullarının psikologa gittiğini öğrenen aile durumun farkına varır.

Bülent kız arkadaşı Elif’e evlenme teklif edecektir. Kız arkadaşının çok beğendiği restoranttan rezervasyon yapar. Fakat işletme sunum konusunda öyle şeyler yapar ki Bülent sonunda çıldırır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105007/ekranlarin-komedi-klasigi-cok-guzel-hareketler-2-yarin-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.