Duygu Nebioğlu: ''Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım''

Oyuncu Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, "Bizi bildiğini en başından beri inkar ediyor Metin Akpınar, ‘Bilmiyordum' diyor. Kendini savunmak için inkar ediyor. Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım. Ben kendisinden ne maddi, ne de manevi destek görmedim" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 15:27
Duygu Nebioğlu: ''Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım''

Ankara Masası, Yeşilçam'ın usta ismi  Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra bir kızı olduğunu gündeme getirmişti.

Evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu’nun babalık davası Antalya'da görülmüş ve DNA raporları sonucu  Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu karara bağlanmıştı.

Türkiye'nin gündemine oturan haberin ardından Duygu Nebioğlu’nun bir ikizi olduğu öğrenilmişti. 

Yaşananlar konuşulmaya ve gündeme gelmeye devam ederken  Duygu Nebioğlu bugün Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nun konuğu oldu. 

Nebioğlu'nun açıklamaları şu şekilde; 

"Metin Akpınar, Suphiye Ormancı’nın hamile olduğunu kesinlikle biliyordu. O döneme tanıklık eden gazeteci var. Bize şahitlik de yapacak. 

"Bana araba mı aldı, ev mi aldı?"

Ben kendisinden ne maddi, ne de manevi destek görmedim. Verdiği parayla sadece hayvanları besleyebiliyorum. Kendim için hiçbir şey almadım. Bana araba mı aldı, ev mi aldı? Son birkaç yıldır ödeme yapılıyor. O da kendisi için bir akşam yemeği kadar para.

"Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım"

Bizi bildiğini en başından beri inkar ediyor Metin Akpınar, ‘Bilmiyordum' diyor. Kendini savunmak için inkar ediyor. Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım. Kendi eşini korurken bizi korumuyorsun. Bu sürecin başına geleceğini biliyordu, her şeyden haberi vardı. Çok güzel oyunculuk yaptı.

Metin Akpınar’a ulaşmaya çalıştım. Beş yıl boyunca kendisine ulaşamadım. Koruması beni Metin Akpınar’a yaklaştırmadı.

Antalya'da bir otelde 12 saat boyunca karşılıklı konuştuk. Ben hikayemi anlattım. Bir yandan da bana ‘Karım bunu öğrenirse size zırnık koklatmaz' diyordu  "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105241/duygu-nebioglu-babam-benden-bugune-kadar-ozur-dilemedigi-icin-davayi-actim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.