Mustafa Destici’den Hizbullah’a “Filistin’e destek olacaksan neyi bekliyorsun?” sorusu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Filistin Davasını desteklediğini ve elinde 250 bin savaşçı, 150 bin füze olduğunu iddia eden Hizbullah’ı eleştirdi. Destici, “Madem İsrail ile mücadele için kurulmuş bu yüz elli bin füzeyi kimin için saklıyor?” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 17:22
Mustafa Destici’den Hizbullah’a “Filistin’e destek olacaksan neyi bekliyorsun?” sorusu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Konuşmasında Hamas İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Destici, her fırsatta Filistin Davasını desteklediğini söyleyen Hizbullah’ın  askeri kaynaklara göre 250 bin savaşçı bulunduğuna işaret etti.

Destici, Hizbullah’ın elinde İsrail’in her şehrini vurabilecek menzile sahip 150 bin feza olduğunun da iddia edildiğini hatırlattı.

Peki “Gazze her gün bombalanıyor. Hizbullah neyi bekliyor? diye soran Destici şöyle devam etti:

“Madem İsrail ile mücadele için kurulmuş bu yüz elli bin füzeyi kimin için saklıyor?”

“Sözde Siyonist İsrail’e karşı Müslümanları korumak için kurulmuş bir örgüt. Peki Hizbullah’ın kurulduğu günden bugüne kadar İsrail ne kadar yer daha işgal etti Filistin’den. Belki yarısını Hizbullah’tan sonra işgal etti. Bugün geldiğimiz noktada Gazze’de bir işgalle karşı karşıya. Madem İsrail ile mücadele için kurulmuş bu yüz elli bin füzeyi kimin için saklıyor? Bu iki yüz elli bin savaşçıyı kimin için besliyor?”

Mustafa Destici, Hizbullah’ın Suriye’de rejim güçleriyle beraber hareket ederek masum Müslümanlara saldırdığını da ifade etti.

“Hizbullah tamamen aynen diğer terör örgütlerinde olduğu gibi vekalet savaşları yürütüyor”

Destici şunları söyledi:

“ Suriye’de rejim güçleri ile hareket ederek Hama’da Halep’te Humus’ta masum Müslümanların üzerine saldırdılar. Milyonlarcasını evinden yurdundan ettiler yüz binlercesini şehit ettiler. O zaman durmayan Esad rejimine yardımcı olan Hizbullah bugün neyi bekliyor. Demek ki Hizbullah tamamen aynen diğer terör örgütlerinde olduğu gibi bu silahlı güçler vekalet savaşları yürütüyor. Baktığınız zaman Hizbullah kimin kontrolünde İran’ın kontrolünde İran kim İran mezhepçi bir ülke Şia’lığı esas alan. “

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105263/mustafa-desticiden-hizbullaha-filistine-destek-olacaksan-neyi-bekliyorsun-sorusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.