İYİ Partili Selçuk Türkoğlu'ndan İdris Nebi Hatipoğlu açıklaması!

İYİ Partili Selçuk Türkoğlu, partiden istifa ederek AK Parti'ye geçen İdris Nebi Hatipoğlu ile ilgili konuştu. Türkoğlu, "Hangi konuda bir ideolojik bir tartışma yaptık da anlaşamadık. Yalana gerek yok. Yazık. Burada da teşvik garantili geçiş yapmış." dedi.
Ecem Çetin
|
09 Kasım 2023, Perşembe - 13:26
İYİ Partili Selçuk Türkoğlu'ndan İdris Nebi Hatipoğlu açıklaması!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde görüş ayrılıkları yaşadığını ifade ederek partisinden istifa etti. 

Hatipoğlu, istifası sonrası AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek AK Parti'ye geçti. Nebi Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.  

Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu,  Hatipoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

" Türk siyaseti adına çok çirkin "

Çok üzüldüğünü ifade eden Selçuk Türkoğlu, Türk siyaseti adına çok çirkin bulduğunu belirtti. 

Hatipoğlu'nun ‘’derin görüş ayrılığı’’ açıklamasına değinen Türkoğlu, “Ben Nebi beyden görüş ayrılığı ile, partinin genel politikası, partinin duruşu ve çizgisi, mücadele yöntemi, hiç aykırı ve mugayir bir söz işitmedim. “ dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, şöyle devam etti. 

"Yalana gerek yok. Yazık"

“Görüş ayrılığı nereden çıktı? Nebi bey, benim bildiğim kadarıyla politik geçmişi, siyasi kültürü olmayan biri. Hangi konuda bir ideolojik bir tartışma yaptık da anlaşamadık. Yalana gerek yok. Yazık. 

"Teşvik garantili geçiş yapmış"

“Bu işte bir açık kayırma, kollama olduğu… Rakam da az  bir rakam değil. 1 milyar 35 bin sonra yüzde 25 artırış da var. 1 milyar 300 küsür olmuş. İktidar, uzun süredir diyor ya, ‘yol geçiş garantili, hasta garantili.’ Burada teşvik garantili geçiş yapmış.“

http://www.ankaramasasi.com/haber/2109139/iyi-partili-selcuk-turkoglundan-idris-nebi-hatipoglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.