Erdoğan: Vaat edilmiş topraklar fanatizm bizim topraklarımıza uzanır

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Holokost utancı, Avrupalı liderleri adeta esir almış durumda." dedi. Erdoğan, "Gazze'de yaşananlara tepki vermezsek yarın vaat edilmiş topraklar denilen işgalci fanatizmin kendi topraklarımıza uzanmasına engel olamayız" ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
20 Kasım 2023, Pazartesi - 19:37
Erdoğan: Vaat edilmiş topraklar fanatizm bizim topraklarımıza uzanır

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamadan öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Gazzeli kardeşlerimiz için toplam 800 tona varan insani yardım malzemesini bölgeye sevk ettik."

"Her kim Türkiye'yi soydaşlarının derdine sırtını dönmekle itham ediyorsa ya gafildir ya cahildir ya da yabancı güçler namına çalışan beşinci kol elemanıdır"

"Türkistan'dan Afganistan'a, Balkanlar'dan Afrika'ya kadar nerede gözü yaşlı, gönlü kırık kimse varsa Türkiye'nin şefkat eli oradadır."

"Gazze'de 7 Ekim'den beri tam anlamıyla vahşet, bin yıl önceki Haçlı işgalinde, 2. Dünya Savaşı'nda yaşananları aratmayan bir gaddarlık sergilenmektedir."

"Türkiye olarak Gazze'de akan kanın durması için seferber olmuşken Batılı ülkelerin vicdansızlığını yüzümüz kızararak takip ediyoruz."

"Holokost utancı, Avrupalı liderleri adeta esir almış durumda."

"Çocuklara, kadınlara, yaşlılara karşı modern savaş araçlarının tamamını kullanan İsrail ve onu destekleyenler, insanlık vicdanı nezdinde yargılanacaktır"

"İsrail'in ne kadar uğraşırsa uğraşsın antisemitik yaftası vuramayacağı tek ülke Türkiye'dir. Türkiye'nin geçmişinde böyle bir utanç lekesi göremezsiniz"

"İsrail'in nükleer silahları meselesinin unutulmasına ve unutturulmasına Türkiye olarak izin vermeyeceğiz."

"Gazze'de yaşananlara tepki vermezsek yarın vaat edilmiş topraklar denilen işgalci fanatizmin kendi topraklarımıza uzanmasına engel olamayız"

"Yılbaşından bu yana bir kısmı elebaşı seviyesinde yaklaşık 2000 teröristi etkisiz hale getirdik"

"(Selden etkilenen iller) Devletimiz afetzede kardeşlerimizin yanındadır. Zarar tespit çalışmalarımız hızla tamamladıktan sonra destek ödemelerini yapacağız"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110882/erdogan-vaat-edilmis-topraklar-fanatizm-bizim-topraklarimiza-uzanir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.