Ali Koç'a 90, Dursun Özbek'e 45 gün ceza!

PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu)'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Mevlüt Peker
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 23:38
Ali Koç'a 90, Dursun Özbek'e 45 gün ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) son oturumunda, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin başkanlarına cezalar verildiği açıklandı. TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a toplamda 90 gün, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ise 45 gün hak mahrumiyeti cezası uygulanacak.

Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezaları

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, kulübün internet sitesinde yayınlanan bir paylaşımda sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 350 bin lira para cezası aldığı belirtildi. Ayrıca, Koç'un 9 Kasım tarihinde gerçekleşen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle de aynı oranda cezalandırıldığı ifade edildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de benzer gerekçelerle 45 gün hak mahrumiyeti ve 350 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Kulüplere verilen para cezaları

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin her birine sportmenliğe aykırı davranışlar nedeniyle 600 bin lira para cezası verildiği de açıklamanın detayları arasında yer aldı. Söz konusu cezaların, kulüplerin ve başkanlarının ligdeki faaliyetlerine etki edebileceği ve bu durumun iki büyük kulübün yönetiminde dikkate alınması gereken önemli bir gelişme olduğu belirtiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111297/ali-koca-90-dursun-ozbeke-45-gun-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.