Keçiören’de korkunç olay! 2 işçi 30. kattan düştü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde korkunç olay! Bir inşaatın 30'uncu katından aşağı düşen 2 işçi feci şekilde can verdi.
Mevlüt Peker
|
11 Aralık 2023, Pazartesi - 18:21
Keçiören’de korkunç olay! 2 işçi 30. kattan düştü

Ankara'nin Keçiören ilçesinde çalıştıkları inşaatın 30'uncu katından aşağı düşen işçiler İ.Ö. ve H.İ. feci şekilde yaşamını yitirdi.

Üzücü olay, 15.30 dolaylarında başkent Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde yaşandı. 34 katlı bir binanın inşaatının dış cephesine kurulan iskele üzerinde çalışma yapan işçiler İ.Ö. ve H.İ , henüz bilinmeyen bir sebeple 30'uncu kattan aşağı düştü.

Korkunç olayı gören çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin kaza mahallinde yaptığı ilk incelemede her iki işçinin de geri döndürülemez biçimde yaşamlarını yitirdiği tespit edildi.

Görgü tanıklarının ifadeleri ise kan dordurucuydu. Görgü şahitlerinden Yaşar Yiğit, inşaat işçilerinin 36 katlı binanın 30'uncu katta çalıştıklarını gördüklerini, bir süre sonra korkunç bir ses koptuğunu, 30 kat aşağı düşen işçilerin yere çarpmasıyla parçalandığını anlattı. Yaşar Yiğit, “Yıldırım hızıyla aşağıya indiler. Yere vurduğu gibi parçalandılar. " ifadelerini kullandı.

Polis ekiplerinin korkunç olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2114136/keciorende-korkunc-olay-2-isci-30-kattan-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.