Ümraniye'de silahlı trafik kavgası

Ümraniye'de, dükkan sahipleri ile sürücü arasında "hızlı geçtin" kavgası çıktı. Tartışma büyürken, sürücünün ateş açması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Araç terk edilmiş halde bulundu
DHA
|
01 Ocak 2024, Pazartesi - 14:44
Ümraniye'de silahlı trafik kavgası

Olay, saat 01.00 sıralarında İstanbul'un Ümraniye ilçesi Site Mahallesinde meydana geldi.

Öne sürülen bilgilere göre,  34 KR 6898 plakalı otomobilin cadde üzerinde hızlı gittiğini gören Engin Boz ve kardeşi Ali Boz, otomobilde bulunan kişileri hızlı araç kullandıkları için uyardı.

Kurşun yağdırdılar

Otomobildeki kişiler ile kardeşler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra tartışmanın alevlenmesi ile otomobildeki şahıslar Engin Boz ve Ali Boz'a silahla ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Engin ve Ali Boz yaralandı. Saldırıya karışan şüpheliler otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Durumu gören bölge sakinleri 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıları  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan iki kardeşten birinin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerinin ise hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.

 Polisler olayın yaşandığı yerde güvenlik önlemi aldıktan sonra inceleme yaptı.

Tekrar bölgeye geldiler

Ekiplerin incelemesi sürerken saldırganlar tekrar olay yerine geldi.  Polis ekiplerinin fark etmesi üzerine, otomobil hızla olay yerinden kaçtı. Polisler ile kaçan şahıslar arasında kovalamaca yaşandı.

Otomobil park halinde bulunudu

Polisin takibinden kurtulan şüphelinin kullandığı araç, olayın olduğu yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta park halinde bulundu. Ekipler, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2117639/umraniyede-silahli-trafik-kavgasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.