Mansur Yavaş Keçiören Atapark seçim koordinasyon merkezini açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, kentte yaşayan herkesin derdini dert edinip o derdi çözmek için çalıştıklarını belirterek “Belediyecilik budur, gerçek belediyecilik budur. Diktiğin 2 tane taş binayla övünmenin anlamı yok” dedi.
DHA
|
03 Mart 2024, Pazar - 18:35
Mansur Yavaş Keçiören Atapark seçim koordinasyon merkezini açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart yerel seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Yavaş, CHP’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı olan Mesut Özarslan ile birlikte Keçiören ilçesinde Atapark Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) açtı.

"Ayrımsız herkesi kucakladık"

Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra hiçbir ayırım yapmadan tüm Ankara’yı kucakladığını vurgulayan Yavaş, "Hiçbir ilçeye giderken, hiçbir köye, mahalleye giderken vallahi de billahi de ne oy çıkmış bakmadım" dedi.

Yavaş, gittiği köyde kanalizasyon açıktan akıyorsa onu bir an evvel ortadan kaldırıp çocukların, ailelerin sağlığını düşünmekle ilgilendiğinin altını çizdi.

"Belediye başkanı kentinde üşüyen varsa onu ısıtır…"

Belediye başkanını kentin annesi, babası, kardeşi ve evladı olarak tanımlayan Yavaş, eski dönem kadar asfalt, eski dönemden fazla yeşil alan kazandırdıklarını, ancak bunları belediyecilik saymadığını ifade etti.

Yaptıkları sosyal destekleri anlatan Mansur Yavaş şöyle konuştu:

"Bir belediye başkanı, kentinde yaşayan insanların içerisinde aç kalan varsa onu doyurur. Üşüyen varsa onu ısıtır. Okuyamayan çocuk varsa onun okuması için gerekli tedbirleri alır. Biz bunu yaptık"

"Belediye başkanının kentte yaşayan herkesin derdini dert edinmesi gerekir"

"Belediye başkanının her şeyden evvel kentte yaşayan herkesin derdini dert edinmesi, o derdini çözmesi için çalışması gerektiğini vurgulayan Yavaş, şimdiye kadar bu şekilde çalıştıklarını söyledi.

Yavaş şöyle devam etti:

"Gerçek belediyecilik budur"

"Belediyecilik budur, gerçek belediyecilik budur. Diktiğin 2 tane taş binayla övünmenin anlamı yok. Önce kentinde yaşayanların konforunu, rahatını, huzurunu, aç mı, tok mu, neye ihtiyacı var onlara bakacaksın. Asıl belediyecilik budur"

"Rekor bir oyla seçiliyoruz"

SKM açılışlarını tarihi kalabalıklarla gerçekleştirdiklerine de işaret eden Yavaş, “Artık Ankara halkı diyor ki rekor bir oyla belediyeciliğimizi onaylayacak. Bu ortaya çıktı. Rekor bir oyla seçiliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2127551/mansur-yavas-kecioren-atapark-secim-koordinasyon-merkezini-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.