Turgut Altınok'tan Ankara'ya altın çağ vaadi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören'de muhtarlarla buluşarak vaatlerini sıraladı. Altınok, Ankara'nın geleceği için iddialı konuşurken, "sokaklardan gelen destek mesajları artıyor" dedi.
Kaynak:DHA
|
07 Mart 2024, Perşembe - 15:35
Turgut Altınok'tan Ankara'ya altın çağ vaadi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediye Meclisi'nde muhtarlarla bir araya geldi ve muhtarlara tablet hediye etti. Muhtarların bilgisayar taleplerini karşılayacaklarını söyleyen Altınok, Ankara'da Muhtar Evi yapacaklarını ve bu alandaki tüm ihtiyaçların karşılanacağını açıkladı.

Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a eleştirilerde bulunarak, Keçiören'deki belediye başkanlığı döneminde kimseye ayrımcılık yapılmadığını vurguladı. Ankara'da çözülmesi gereken birçok problem olduğunu belirten Altınok, Keçiören'deki kentsel dönüşüm planlarının 6 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Ankara'da yaşanan sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade eden Altınok, sokaklardan gelen destek mesajlarının arttığını belirtti. Turgut Altınok, "Ankara'yı hak ettiği hizmetlerle donatacak olan Altınok'tur" diyen vatandaşların sayısının hızla arttığını dile getirdi ve "Ankara'da altın çağ başlayacak" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128140/turgut-altinoktan-ankaraya-altin-cag-vaadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.