Mansur Yavaş'tan Akşener'e yanıt: 1 Nisan'dan sonra açıklayacağım

Mansur Yavaş, Meral Akşener'in kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi ve yaşananları 1 Nisan'dan sonra açıklayacağını duyurdu.
Afife Kaya
|
10 Mart 2024, Pazar - 12:31
Mansur Yavaş'tan Akşener'e yanıt: 1 Nisan'dan sonra açıklayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine yönelik sert eleştirilerine cevap verdi. Akşener'in "korkaklık" ve "İYİ Parti'ye operasyon çekmek" suçlamalarına karşılık, Mansur Yavaş, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım" dedi. Gündemin sıcaklığını koruyan polemiğin arkasında, geçtiğimiz seçim döneminde yaşananlar ve sonrasında ortaya çıkan çeşitli iddialar yer alıyor.

"1 Nisan'dan sonra her şeyi açıklayacağım"

Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı teklifiyle başlayan süreç, Mansur Yavaş ve İYİ Parti arasında bir polemiğe dönüştü. Meral Akşener'in Yavaş'a yönelik eleştirileri, kamuoyunda geniş yankı buldu. Özellikle Mansur Yavaş'ın, cumhurbaşkanı adaylığı teklifinin neden daha önce yapılmadığını sorgulayan ifadeleri, tartışmanın fitilini ateşledi. Yavaş, bu eleştirilere karşılık olarak, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım" diyerek cevap verdi. Önümüzdeki günlerde yaşananların ve açıklanacak detayların, bu sürecin seyrini belirleyeceği belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, mart ayına kadar yerel seçimlerin gündemde olacağını ve o tarihe kadar sessiz kalmayı tercih edeceğini ifade etmesi, kamuoyunda merak konusu oldu. İYİ Parti ile yaşanan polemik ve Akşener'in sert suçlamaları, siyasi kulislerde de geniş şekilde tartışılıyor. Akşener'in, Yavaş'ı "korkaklık" ve "İYİ Parti'ye operasyon çekmek" ile suçlaması, Mansur Yavaş'ın gelecek dönem planları ve siyasi kariyeri hakkında da spekülasyonlara neden oldu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2128519/mansur-yavastan-aksenere-yanit-1-nisandan-sonra-aciklayacagim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.