ABB'den 'Fitre Ver Fidye Ver' kampanyaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını başlattı. "Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik" diyen ABB Başkanı Yavaş, kampanyayı sosyal medya hesabından duyurdu.
Umutcan Atmacaoğlu
|
11 Mart 2024, Pazartesi - 23:05
ABB'den 'Fitre Ver Fidye Ver' kampanyaları

Sosyal yardımlarıyla ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Ankaralıların gönlünde taht kuran Ankara Büyükşehir Belediyesi yoksulun yanında olmaya devam ediyor. 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ABB ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.

ABB, yardıma muhtaç vatandaşlara Ramazan ayında destek olmak adına  “Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz" sloganıyla  ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını başlattı.

Hayırsever vatandaşlar,  https://fitrever.ankara.bel.tr... adresi üzerinden ihtiyaç sahiplerine Başkent Kartlarıyla bağışta bulunabilecek.

"Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik"

ABB Başkanı Mansur Yavaş yoksulun yanında olacak kampanyayı sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

Kısa sürede 2 milyon TL

Hayırseverlerin fitre ve fidyelerinin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde 30 günlük fidye yardım seçeneği de bulunuyor.

Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkı sağlamak isteyen, kampanyanın ilk gününden itibaren Türkiye’nin 81 ilinden bağışta bulunmaya başlayan hayırseverler kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128719/abbden-fitre-ver-fidye-ver-kampanyalari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.