Mansur Yavaş şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesi şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Yavaş, “Dünyada hiçbir eder yoktur ki vatan için yapılan fedakarlığı karşılasın. Elbette aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. En azından bizlere düşen sizlerin yanında olmak, sizlere yol arkadaşı olmaktır. Çünkü sizin evladınız bizim evladımız, sizin kardeşiniz bizim kardeşimizdir” diye konuştu
Umutcan Atmacaoğlu
|
18 Mart 2024, Pazartesi - 00:10
Mansur Yavaş şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan mevcut Başkanı ve CHP'nin Adayı Mansur Yavaş  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesi şehit aileleri ve gazilerle düzenlenen iftar yemeği programında bir araya geldi.

Şehit ve gazi yakınlarının da katılım gösterdiği program   Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

"Siz kıymetli şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleri ile bir araya gelmenin, sizlerle aynı iftar sofrasını paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum" diyerek konuşmasına başlayan Yavaş, göreve gelir gelmez şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye özen gösterdiklerini ifade etti.

ABB Başkanı Yavaş şu şekilde konuştu:

"Sizler için ne yapsak azdır"

"Sizler için ne yapsak azdır. Dünyada hiçbir eder yoktur ki vatan için yapılan fedakarlığı karşılasın" şeklinde konuşmasına devam eden Mansur Yavaş, şöyle devam etti:

"Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz"

Yavaş, iftar programının 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünden bir gün önce düzenlendiği vurgulayarak şu şekilde konuşmasını sonlandırdı:


http://www.ankaramasasi.com/haber/2129661/mansur-yavas-sehit-aileleri-ve-gazilerle-bulustu
Etiketler: Mansur Yavaş
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.