AŞTİ esnafından Mansur Yavaş'a destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha nitelikli kullanım alanlarına kavuşan AŞTİ’deki esnafla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaş Yavaş’a desteğini “Sizin yaptıklarınızı unutamayız”, “Çok seviyoruz” ve “Size helal olsun” diyerek gösterdi.
Umutcan Atmacaoğlu
|
21 Mart 2024, Perşembe - 19:57
AŞTİ esnafından Mansur Yavaş'a destek

Yerel seçimlere 10 gün kaldı.

Sayılı günler kala belediye başkan adayları ve seçmenlerdeki heyecan artıyor.

Bu süreçte şehri yönetmeye talip adaylar halkın sorunlarını dinlemek için sahaya indi.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve Adayı CHP'li Mansur Yavaş Ankara'yı karış karış dolaşmaya, vatandaşların dertlerini dinlemeye devam ediyor.

Yavaş'ın son adresi Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) oldu. AŞTİ esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavaş'a Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ile BUGSAŞ Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün eşlik etti.

Yavaş'a sevgi seli

AŞTİ esnafıyla tek tek tokalaşarak hal hatır soran Yavaş’a esnaf "Sizin bizler için yaptıklarınızı unutamayız" dedi.

AŞTİ’deki yenileme çalışması ile birlikte hizmete açılan kütüphaneyi de ziyaret eden Yavaş’a Diş Hekimliği öğrencileri, "Burası bizim için çok konforlu, çok rahat oldu. Çok teşekkür ediyoruz bize bu alanı sunduğunuz için" diyerek teşekkür etti.

AŞTİ’deki vatandaşlarla da sohbet eden Yavaş daha sonra Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Derneği ile AŞTİ Taksi Durağı’nı ziyaret etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2130276/asti-esnafindan-mansur-yavasa-destek
Etiketler: Mansur Yavaş
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.