Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı!

Yeşilçam'ın Sultan'ı usta oyuncu Türkan Şoray, geçtiğimiz günlerde hastalanarak hastaneye kaldırılan rol arkadaşı Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Ecem Çetin
|
28 Mart 2024, Perşembe - 16:25
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı!

Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde sevenlerini korkuttu. 

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan ve birçok dizi- filmde rol alan  Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır,  24 Mart Pazar günü evinde rahatsızlandı. 

Hayranlarını endişelendiren 74 yaşındaki sanatçı, bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  

Beynine pıhtı atması sonucu inme geçiren usta sanatçıya hemen müdahale edildi ve hastanede tedavisi sürüyor.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin dün açıklama yapan  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının her an daha iyiye gittiğini belirterek, İnanır'ın extübe olduğunu ve iletişim kurabildiğini söyledi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkan Şoray, Türk sinemasında çok sayıda filmde kamera karşısına geçtiği Kadir İnanır'la ilgili paylaşım yaptı. 

Sosyal medya hesabından Kadir İnanır'ı paylaşan Türkan Şoray, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Yeşilçam'ın Sultan lakaplı sanatçısı paylaşımına, "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun. İyi haberlerin bizi sevindiriyor. Acil şifalar diliyorum." notunu düştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131345/turkan-soraydan-kadir-inanir-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.