Cübbeli'den Erbakan'ı kızdıracak sözler!

Süleymanağa Cemaati'nden kovulan Cübbeli Ahmet, Yeniden Refah Partisi'nin genel başkanı Fatih Erbakan'ı eleştirerek, Cumhur İttifakı'nı desteklemenin önemini vurguladı.
Afife Kaya
|
28 Mart 2024, Perşembe - 17:55
Cübbeli'den Erbakan'ı kızdıracak sözler!

Süleymanağa Cemaati'nden kovulan ve bilinen Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yakın ilişki içinde olduğu Yeniden Refah Partisi'nin genel başkanı Fatih Erbakan'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ünlü, Cumhur İttifakı'nın dışındaki partilere destek vermenin caiz olmadığını söyleyerek, Cumhur İttifakı'nı desteklemenin vacip olduğunu savundu.

"Cumhur İttifakı'ndaki bazı yanlışlar var"

Cübbeli Ahmet, Cumhur İttifakı'nı desteklemenin gerekliliğine vurgu yaparken, bazı eleştirilerini de dile getirdi. "Cumhur İttifakı'nda da bazı yanlışlar var. Herkes de dört dörtlük memnun değil. Ama burayı tercih etmediğin zaman bu sıtma, burayı tercih etmediğin zaman geliyor ölüm. Vaciptir ne demek? Başka yaparın, çıkarın yok. Mecbursun" dedi.

"Yeniden Refah ve Saadet'e oy vermek caiz değil"

Sosyal medya hesabından yaptığı vaazda, yerel seçimlerde oy kullanılacak parti konusuna da değinen Cübbeli Ahmet, Yeniden Refah Partisi'ni eleştirdi. "Ben onlara itham altında bırakmak istemiyorum. Çok şaibeler, laflar duydum. Hem yüksek seviyelerden de duydum. Yani para pazarlıkları duydum, İran şeyi duydum, başka dolu şey duydum. Ben bunların hiçbirini delilsiz konuşamam. Bu iddiaları duyduğum halde bunların içeriklerini de biliyorum ama iddia boyutunda kaldığı için delillendiremediğim bir şeyi beyan edemem. Gelinen noktada CHP’yi kazandırmak demek eşittir DEM’i kazandırmak. DEM’i kazandırmak, terörü kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.

"Murat Kurum'un yüzü nurlu"

Murat Kurum'un İstanbul için umut verici bir aday olduğunu belirten Cübbeli Ahmet, "Yüzü nurlu yani yüzünün nurunu da benim tespit edeceğim bir şey değil ama projelerini dinledim. Bir buçuk iki saat bir kere konuşmasını bir kere dinleyebildim. Projelerini beğendim. Azimli konuşuyor vesaire. Bir işler yapacağa benziyor. Bir ümitlendim yani İstanbul için" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131367/cubbeliden-erbakani-kizdiracak-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.