Seçim günü Türkiye'de hava nasıl olacak?

Türkiye, 31 Mart pazar günü mahalli idareler seçimi için sandık başına gidiyor. Peki seçim günü yurtta hava nasıl olacak, yağış beklenen il var mı?
Esra Koçak
|
28 Mart 2024, Perşembe - 22:45
Seçim günü Türkiye'de hava nasıl olacak?

31 Mart seçimleri yaklaşırken vatandaş nasıl bir havada sandığa gidecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumunda pek bir değişiklik yaşanmayacak. MGM'nin son değerlendirmelerine göre İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere diğer illerde de güneşli bir hava etkili olacak. 

Seçim günü hava nasıl olacak?

31 Mart Pazar seçim günü İstanbul az bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek. Pazar sabahı hava sıcaklığı 12°C, gün içinde ise 18°C’ye yükselecek.

Ankara’da hava sabah bulutlu, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Başkentte sıcaklıklar erken saatlerde 10°C, gün içinde ise 22°C tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin 7 ila 10°C üstünde sıcak hava Ege’ye ve Akdeniz’e adeta yazı getiriyor. Pazar gününü İzmir 25°C, Antalya 27°C, Adana 30°C gibi sıcaklıklarda geçirecek.

Karadeniz’in batısı 25°C, orta ve doğu kesimleri 15 ila 20°C arasında seyredecek. Kuzey ve doğu bölgelerde de hava çoğunlukla güneşli, doğuda pazar sabahı erken çıkanları 0°C gibi soğuk bir hava karşılayacak. Ancak gün içinde Erzurum bile 17°C’ye kadar yükselecek.

Seçim günü ülke genelinde yağışın beklenmediği, yaz provası gibi hava koşullarıyla geçecek görünüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131396/secim-gunu-turkiyede-hava-nasil-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.