Samet Aybaba’dan çok çarpıcı Beşiktaş değerlendirmesi

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, rakiplerin kadrosunun çok gerisinde kaldığını belirterek "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' dedi ve taraftardan sabır istedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Nisan 2024, Salı - 15:00
Samet Aybaba’dan çok çarpıcı Beşiktaş değerlendirmesi

Beşiktaş Süper Lig’de bu sezon aradığını bulamadı.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Fernando Santos ile tam 4 hoca değiştiren siyan beyazlılar bir türlü istikrarı yakalayamadı.

Beşiktaş, halen 32 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 48 puan topladı ve Trabzonspor’un ardından 4. Sırada bulunuyor.

5 haftadır 3 puan alamayan siyah beyazlılarda hasan Arat Yönetimi Fernando Santos ile yolları ayırdı.

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Kara Kartal’da Beşiktaş Futbol takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Futbol şube sorumlusu ve futbolu temsilen basın sözcüsü Feyyaz Uçar çarpıcı açıklamalar yaptı.

Samet Aybaba, Fernando Santos’tan önce teknik direktörle ilgili çok görüşmeler yaptık ama takımla ilgili yeterli karşılığı alamadıklarını söyledi.

 “Beşiktaş'ın sistemi ve oyun düşüncesi belli. Çok koşan, coşkulu, rakip alanda etkili olan, büyük takım gibi oynayan ve oyunu yöneten bir takım” diyen Aybaba, bBunlara uyan bir teknik adam aradıklarını vurguladı.

 Aybaba, “Takıma tarihe geçtiniz, 6 antrenör değiştirdiniz dedim, tebrik ettim onları, helal olsun dedim" ifadelerini kullandı.

"Elimizde çürümüş bir takım var"

Kadro kalitesi olarak rakiplerinin çok gerisinde kaldıklarının altını çizen Aybaba, şu sözlerle taraftardan sabır istedi:


"Sergen Yalçın ile hiçbir görüşmemiz olmadı"

Samet Aybaba, Teknik direktörlük konusunda yazılan çoğu şeyin yanlış olduğunu belirterek  Sergen Yalçın ile hiçbir görüşme gerçekleştirmediklerini dile getirdi.

Feyyaz Uçar: “Kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu”

Feyyaz Uçar da, Fernando Santos'un göreve gelmesinden önce Başkan Hasan Arat'ın birçok teknik direktörle görüşme gerçekleştirdiğini aktardı.

Uçar şöyle dedi:


Beşiktaş, Süper Lig'in 33'üncü haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133924/samet-aybabadan-cok-carpici-besiktas-degerlendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.