Can Ozan kimdir?

Müzisyen, söz yazarı ve prodüktör olan başarılı şarkıcı Can Ozan kmidir?
Suat Mutlu
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 10:33
Can Ozan kimdir?

Can Ozan Özçelik, Türk müzisyen, söz yazarı ve prodüktör olarak bilinir. İstanbul doğumlu olan Özçelik, akustik ve elektronik müzik türlerinde eserler vermektedir. Çeşitli sanatçılarla ortak projelerde yer alarak müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca, yönetmen ve senarist Ceylan Özgün Özçelik'in kardeşidir ve aslen Rizelidir.

Müziğe olan ilgisi genç yaşlarda başlayan Can Ozan Özçelik, 15 yaşında Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması'na katılmıştır. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünde başlayıp İstanbul Kültür Üniversitesi'nde tamamlamış ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde Ses Teknolojileri üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Özçelik'in müzik tarzı Bulutsuzluk Özlemi, Duman, Bob Dylan ve Bülent Ortaçgil gibi sanatçılardan etkilenerek oluşmuştur. Özellikle Deniz Tekin ile seslendirdiği Transatlantik şarkısıyla tanınmıştır. Kariyeri boyunca Delirmiyorsan Tebrikler, Bi Şey Var, Derleme ve Dolunay gibi albümler yayınlamış ve Nisan 2020'de Avrupa Müzik etiketiyle "Paranoyak" adlı teklisini piyasaya sürmüştür.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134020/can-ozan-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.