Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu

Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlık seçimleri öncesinde Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi netlik kazandı. Sarı lacivertli camianın efsane başkanı Yıldırım, rakibi Ali Koç ile yarışacak olan seçimde 14 kişilik güçlü bir kurmay ekibiyle sahaya çıkıyor. Yönetim kurulunda yer alacak isimler arasında Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu ve diğer deneyimli isimler bulunuyor. Kulüp taraftarları, 9 Haziran'daki seçim sonucunu merakla bekliyor.
Afife Kaya
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 19:48
Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu

Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlık seçimleri için geri sayım başlarken, başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi kamuoyuyla paylaşıldı. Sarı lacivertli camianın heyecanla beklediği seçimde, Aziz Yıldırım'ın liderliğindeki ekip netlik kazandı.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından biri olan Aziz Yıldırım, 6 yıl aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna talip olmuş ve yönetim kurulu için güçlü bir kadro oluşturduğunu açıklamıştı. Son olarak, 9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde rakibi Ali Koç ile kıyasıya bir mücadeleye girecek olan Yıldırım'ın, yönetim kurulu listesi 14 kişiden oluşuyor.

Aziz Yıldırım'ın yönetiminde yer alacak isimler şu şekilde:

  1. Mithat Yenigün
  2. Mahmut Nedim Uslu
  3. Cengiz Erdem
  4. Nihat Özbağı
  5. İlhan Yüksel Ekşioğlu
  6. Mehmet İman
  7. Ahmet Önder Fırat
  8. Fatih Öztürk
  9. Murat Salar
  10. Mehmet Selim Kosif
  11. Batuhan Özdemir
  12. Ömer Onan
  13. Hande Tibuk
  14. Ahmet Özokur
  15. Emin Selim Akgül
  16. Mustafa Aydın Acun
  17. Emrah Tünay
  18. Mehmet Engin Özturan
  19. Kemal Fatih Aslan
  20. Berkay Erdim
  21. Tuna Akın

Fenerbahçe camiası, önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimle birlikte kulübün yeni yönetimini belirleyecek ve gelecek dönemde takımın vizyonunu şekillendirecek isimlere oy verecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139937/aziz-yildirimin-yonetim-kurulu-listesi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.