Cani koca eşi için işkence odası yapmış

Şanlıurfa'da yabancı uyruklu karısına işkence yaptığı iddia edilen adamın gözaltına alınması ardından olayın detayları gün yüzüne çıktı. Cani kocanın işkence için özel oda yaptığı belirlendi.
IHA-20201007AW133767
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 14:23
Cani koca eşi için işkence odası yapmış

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemsetin Mahallesi'nde yaşandı. Sokakta kanlar içerisindeki bir kadını görenler durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. 

Yaralı kadın olay yerindeki ilk müdahalesi ardından ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan kadın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

20 kişilik ekip kuruldu

Hastaneye giden polisin yaptığı araştırmada, yabancı uyruklu 40 günlük hamile Mirvet N.'nin, kocası İlyas A. tarafından işkenceye maruz bırakıldığı belirlendi. Ekipler cani kocayı yakalayabilmek için harekete geçti. Bu çerçevede 20 kişilik ekip kuruldu. Olayın kadının bulunduğu yerden farklı bir noktada gerçekleştiğini belirleyen ekipler çalışmalarını genişletti. Polis ekipleri mahalledeki birçok evde inceleme yaptı. Yapılan araştırmalar sonucu işkence olayının yaşandığı evin kadının bulunduğu yerden yaklaşık bir kilometre ileride olduğu belirlenirken, İlyas A.’nın izini bulan polisler şahsı şehir merkezinde gözaltına aldı.

İşkence için özel oda

Gittikleri evde kadının diğer eşi Şinda El M.’nin yaşadığını belirleyen polis ekipleri, binada inceleme yaptı. Yapılan incelemede evin çatısında üstü halı ve kilimlerle kapatılan derme çatma bir oda olduğu belirlendi. Odanın içerisinde ve binada detaylı inceleme yapan polisler, duvarlarda, sopa, halı ve yastıkta kan izleri buldu. Evdekilerin ifadesine başvuran polisler, cani kocanın yeğeni Halil A.’yı da gözaltına aldı.

Polis sireni kadının hayatını kurtardı

İlyas A.’nın evin üzerinde yaptığı derme çatma odada eşi Mirvet N.’ye sürekli işkence yaptığı iddia edildi. Dün akşam saatlerinde mahallede polis sireni duyan ve o esnada evde olan cani adamın yeğeni Halil A.’nın amcasına kaçmasını söylediği, kendisinin de kadını zincirlerden kurtarıp sokağa bıraktığı iddia edildi. Kadının da kaçarak oturduğu eski mahallesine gittiği ve eski komşularından yardım istediği, komşuların araması üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polislerin geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/230032/cani-koca-esi-icin-iskence-odasi-yapmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.