Kim Kardashian, Ermenilere 1 milyon dolar bağışladı

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda attığı twitlerle işgalci Ermenistan'a destek olan reality şov yıldızı Kim Kardashian, Ermeni Fonu'na 1 milyon dolarlık bağışta bulundu.
Zeliha Demirci
|
12 Ekim 2020, Pazartesi - 15:58
Kim Kardashian, Ermenilere 1 milyon dolar bağışladı

Ermenistan kanlı ellerini işbirlikçileri üzerinden yıkamaya çalışıyor. Ateşkes olsun diye yalvarıyor ama masum çocuk ve sivilleri balistik füzeyle vuruyor. Sonra da dönüp sanki bunlar hiç olmamışcasına "Azerbaycan ateşkesi ihlal ediyor" diyebiliyor. Erivan'ın yalanlarını yaymak ve kara propagandasını yapmak da diasporaya düşüyor. Onların başında da Amerikalı şov yıldızı Kim Kardashian geliyor. Daha önce, Ermenilerin Dağlık Karabağ’da saldırıya uğradığını söyleyen  Kim Kardashian Ermenistan Fonu'na 1 milyon dolar bağış yaptı.

"Uluslararası çabanın parçası olmaktan gurur duyuyorum"

Takipçilerine de bağış çağrısında bulunan Kim Kardashian sosyal medya hesaplarında yayınladığı videoda, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

“Tek bir Ermeni ulusuyuz”

Kardashian ayrıca, “Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum.”

“Onların sahadaki çabalarına yardımcı olmak için 1 milyon dolar bağışlayacağım ve sizi bana katılmaya davet edeceğim. İster sadece farkındalık yaratmaya ve sosyal medyada gönderi paylaşmaya yardım ediyor olun, ister sadece 1 dolar bağışta bulunun, her bir parça yardımcı olur. Bunu şimdiye kadarki en başarılı bağış toplama etkinliğimiz yapalım.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/239980/kim-kardashian-ermenilere-1-milyon-dolar-bagisladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.