Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "aşiretleşmeyin" talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim." diyerek parti kurmaylarını uyardı.
Ankara Masası
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 08:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "aşiretleşmeyin" talimatı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı 3 saat sürdü. Toplantıda Erdoğan'ın il kongrelerindeki gideceği illerin takvimi belli oldu. Takvime göre Erdoğan’ın 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor. Erdoğan bu hafta sonu Şırnak'ta olacak, 24 Ekim’de Kayseri’ye, 25 Ekim’de ise Malatya’ya gidecek.



Parti kurmaylarını uyardı

Erdoğan toplantıda parti kurmaylarına da uyarılarda bulundu. "Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Aşiretleşmeyelim" dedi. 



Dede ve neneleri ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK toplantısında ayrıca son dönemde AK Parti’ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için “Adreslerini bulun, bana getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum” talimatı verdi. Erdoğan'ın nene ve dedeleri kongre döneminde gittiği illerde ziyaret etmeyi planladığı öğrenildi.

(Hürriyet)
http://www.ankaramasasi.com/haber/244949/cumhurbaskani-erdogandan-asiretlesmeyin-talimati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.