Mamak’ta sosyal mesafeli yaz konserleri başlıyor

Ankara Masası
|
10 Haziran 2020, Çarşamba - 16:57
Mamak’ta sosyal mesafeli yaz konserleri başlıyor

Mamak Belediyesi yeni normal hayat çerçevesinde yaz konserlerini başlatıyor.

Mamak Belediyesi, geçen yıl başlattığı ve Mamaklı vatandaşların çok sevdiği yaz konserleri etkinliğini normalleşmeye geçişle birlikte sosyal mesafeli olarak başlatıyor.75.Yıl Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek konser ile Mamaklılar müziğe doyacak.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşecek konserde, etkinlik alanına maskesiz giriş yapılamayacak. Ayrıca alana girişte her kişinin ateş ölçümü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak konser izlenebilecek.

Mamak Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilecek konserin ilki 13 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’da gerçekleşecek. Yaklaşık 2 saat sürecek konser, uzun süre evde kalan vatandaşlara da moral olacak.

“Maske ve hijyenden taviz vermeyeceğiz”

Vatandaşları sosyal hayatın içerisinde kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle buluşturarak, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri etkinlikler sunmayı sürdüreceklerinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, vatandaşları Cumartesi günü gerçekleşecek konseri izlemeye davet etti. Köse, “İnşallah biz bu süreç bittikten sonra daha güzel etkinlikler yapacağız.  Konserimizi izlemeye gelecek vatandaşlarımızdan tedbirleri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Maske ve hijyenden taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/25891/mamakta-sosyal-mesafeli-yaz-konserleri-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.