İsmail Ok'tan İYİ Parti'yi karıştıracak iddia

İYİ Parti eski Milletvekili İsmail OK, İYİ Parti'de toplantıların kayıt altına alındığını söyledi.
Ankara Masası
|
22 Ekim 2020, Perşembe - 23:02
İsmail Ok'tan İYİ Parti'yi karıştıracak iddia
İYİ Parti milletvekilliğinden istifa ettikten sonra bağımsız olarak Balıkesir milletvekilliğini sürdüren İsmail Ok, çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Balıkesir'den belediye başkanı adayı olduğu dönemde CHP'den oy istediğinin yalan olduğunu söyleyen İsmail OK, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e CHP-HDP ortaklığından rahatsız olduğunu dile getirdiğini ifade etti.


"İYİ Parti genel merkezinde bu kayıt altında"

Bunun genel merkezde gerçekleştirilen bir toplantıda Akşener'e aktardığını belirten OK,  bu toplantının kayıtlarının olduğunu söyledi.

Bu kayıtların kamuoyuna açıklanması gerektiğini ifade eden Ok "Uğur bey, benim CHP-HDP ortaklığı beni rahatsız ediyor dediğimde Meral Akşener'in verdiği cevabın, doğru olmadığını söyledi. Ben buradan bir çağrıda bulunuyorum. O toplantı basına kapalıydı. Ama İYİ Parti basın bürosu, görsel, görüntülü ve fotoğraflı sesli bunu kaydetti. İYİ Parti genel merkezinde bu kayıt altında. Çıksınlar kamuoyuna bu görüntülü kaydı versinler. Kamuoyu İsmail Ok yalan söylemiş diyorsa, buradan ilan ediyorum basına bu orjinal hali verilsin, eğer söylediklerim doğru değilse ben milletvekilliğinden istifa edeceğim. Hatta Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlığından çıkmaya da hazırım." dedi.


"Hiçbir toplantı kayıt altına alınmadı "

Canlı yayın konuklarından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ise söylenenlerin yalan olduğunu ve İYİ Parti'nin hiçbir toplantıyı kayıt altına almadığını söyledi.


Yeni bir tartışma çıktı

İYİ Parti genel merkezinde toplantıların kayıt altına alındığı sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/280914/ismail-oktan-iyi-partiyi-karistiracak-iddia
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.