Batuhan Yılmaz, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına adaylığını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına aday olduğunu duyuran Batuhan Yılmaz, bugün adaylığını açıkladı
Ecem Çetin
|
06 Ocak 2023, Cuma - 16:00
Batuhan Yılmaz, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına adaylığını açıkladı!

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, yeniden aday olmayacağını açıkladı. 

Öztürk'ün bu kararının ardından  Ankara Kurucu İl Başkan Yardımcısı  Batuhan Yılmaz, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yılmaz, bugün ise, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığında adaylığını açıkladı. 

Törene, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu ve çok sayıda partili katıldı 

Batuhan Yılmaz, burada bir konuşma yaptı.

Yılmaz, “Cesurlar hareketimizin başlangıcında kurucusu olduğum İl Başkan Yardımcılığı sonrasında genel merkez eğitim politikaları başkanlığı başkan yardımcılığıyla devam eden ve son olarak iki yıldır genel merkez disiplin kurulu üyeliği sürecinde başta liderim ve sayın genel başkanım Meral Akşener bu süreçte desteğini benden esirgemeyen büyüklerime, emeği geçen herkese kardeşlerime,   desteklerden dolayı teşekkürü borç bilirim “  dedi.

"Ankara İl Başkanlığı aslında benim siyasi mazimdir"

"Hali hazırda hizmetine talip olduğumuz Ankara İl Başkanlığı aslında benim siyasi mazimdir" diyen Yılmaz, Yetkin Öztürk’e, Adnan Beker’e, Meclis üyelerine, bürokratlarına ve partililere teşekkürlerini iletti.

"Bu hizmete aşkla ve adanmışlıkla talip olduğumuzu taahhüt ediyoruz"

Yılmaz “Bu geniş coğrafyaya hizmet ancak aşkla inanmışlıkla, birikimle, tecrübeyle ve toplumun her bir unsuruna temas etmekle ancak mümkündür. Ben ve arkadaşlarım bu hizmete aşkla ve adanmışlıkla talip olduğumuzu hiçbir suretle geri durmamak kaydıyla taahhüt ediyoruz. “ ifadelerini kullandı. 

" Hep Birlikte İYİ Ankara"

Sloganımız ‘Hep Birlikte İYİ Ankara’ diyen Yılmaz, birlik ve beraberlikle omuz omuza hareket edeceklerini aktardı . 

Yılmaz şunları söyledi: 

"Tarifsiz bir onur gurur ve şükran kaynağı"

"Böylesine tarihi bir atmosferde, hali hazırda neferi olmaktan gurur duyduğum İYİ Partimizin Ankara İl Başkanı olarak görev yapma vazifesine talip olmak tarifsiz bir onur gurur ve şükran kaynağıdır."

"ABB Başkanlığı olmak üzere Ankara’da en az 15 ilçe belediyesi "

"Buradan açıkça taahhüt ediyorum, seçimlerde başta Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı olmak üzere Ankara’da en az 15 ilçe belediyesiyle muzaffer olarak çıkacağımıza taahhüt ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2047384/batuhan-yilmaz-iyi-parti-ankara-il-baskanligina-adayligini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.