Hande Ataizi’nden yıllar sonra “Ne dedin sen” açıklaması

Hande Ataizi, Jülide Ateş’in ’40’ programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, yıllar sonra ilk kez Sevda Demirel’in attığı tokat hakkında konuştu.
Zeliha Demirci
|
23 Ekim 2020, Cuma - 10:29
Hande Ataizi’nden yıllar sonra “Ne dedin sen” açıklaması

Jülide Ateş’in Haber Global'de yayınlanan 40 programına konuk olan Hande Ataizi, 2002 yılında Cem Davran ile birlikte sunduğu “İki Kere Kiki” programında şarkıcı Sevda Demirel’in unutulmayan “Ne dedin sen” repliğiyle kendisine attığı tokat hakkında açıklama yaptı. “Tokat sahnesinin ardından çok üzgün olduğunu söylemene rağmen program sonunda Arto’nun müzikleriyle gülerek veda ediyorsun. Yaşananlar bana çok gerçeküstü geldi.” diyen Jülide Ateş’in “Senin perspektifinle senden duymak istiyorum; Hande Ataizi, Sevda Demirel’den reyting uğruna mı tokat yedi?” sorusuna Ataizi samimi bir yanıt verdi.

Hande Ataizi şu ifadeleri kullandı: “ Biz zaten canlı yayın yapmıyorduk. Ve de maalesef böyle bir şey oldu. O yıllarda bizim önümüze editörler tarafından hazırlanmış birtakım sorular veriliyordu. Tabii kendimiz de inisiyatif kullanarak sohbetin gidişatına göre sorular sorabiliyorduk. Karşımdaki insana ben yine aynı şekilde, senin bana sorduğun gibi belki de kendini daha iyi ifade edebileceği bir soru sordum. Ve onun cevabı da tokat şeklinde oldu. Ben bunu asla ve asla yayınlamayacaklarını düşündüğüm için… Ben zaten şok oldum yüzüme yediğim tokatla gerçekten elim ayağım titredi.  Ara verildi 25 dakika boyunca o kişi çıkarıldı zaten. Ondan sonra dediler ki hadi ‘show must go on’ şeklinde tamam bu olay bitti biz bunu koymayacağız. Ve ben sanki o bölüm olmamış gibi diğer konuğu ağırlamak üzere yine güler yüzle stüdyoya geldim. Ben de aynı şekilde düşünüyorum bence reyting uğruna o sahne oraya konuldu. Ama bu reyting uğruna benim de içinde planlı bulunduğum bir şey değildi. Fakat yapımcı istemeseydi tabi ki koymayabilirdi. Zaten doğrusu oydu. Ama kendi programı için onu reyting aracı olarak kullandı. Ben bunun yıllarca ceremesini çektim. Ben sanki durduk yere ben birine vurmuşçasına bir durum oldu. Sadece benim sorduğum bir şeyin üzerine bana yapılandan dolayı yıllardır neredeyse yıldönümleri kutlanıyor bunun. ‘Ne dedin sen’in yıldönümü kutlanıyor.”

Şarkıcı Sevda Demirel, geçtiğimiz sene “Sevda Tokatı” isimli bir şarkı çıkarmış ve klibinde oynaması için Hande Ataizi’ne teklif götürmüş.

http://www.ankaramasasi.com/haber/281323/hande-ataizinden-yillar-sonra-ne-dedin-sen-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.