Kübra Par: Erdoğan, Uğur Işılak’a kızacak mı?

Habertürk yazarlarından Kübra Par, AK Parti'yi hedef aldığı iddiası ile gündeme gelen Uğur Işılak'ın “Öz Eleştiri” parçasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın isimlere sordu.
Zeliha Demirci
|
30 Ekim 2020, Cuma - 10:27
Kübra Par: Erdoğan, Uğur Işılak’a kızacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uyarladığı "Dombra" parçası ile bilinen Uğur Işılak, 7 Haziran 2015 yılında AK Parti'den milletvekili seçilmiş, 1 Kasım seçimlerinde ise milletvekilliği sona ermişti. Uğur Işılak, geçtiğimiz Mart ayında yayınladığı “Öz Eleştiri” parçası ile yeniden gündem oldu. Söz konusu parçada geçen sözlerin AK Parti'yi hedef aldığı iddia edildi. Gözlerin çevrildiği şarkıcı ise  "Buraya bir link ve bir de fotoğraf bırakıyorum :) Bilinsin ki, hem sözümün hem davamın arkasındayım!" diyerek sosyal medya hesabından klibini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

Uğur Işılak hain damgası yer mi?

AK Partili olması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Uğur Işılak’ın nasıl bir tepki alacağı merak konusu oldu. Habertürk yazarı Kübra Par bu sorunun cevabını aradı.  "Aslında bu şarkıdaki sözler AK Partililerin kendi aralarında fısıltıyla birbirlerine sıklıkla söyledikleri şeyler. Fakat böyle uluorta söylenmesi hoş karşılanır mı? Bu şarkıdan dolayı Işılak’ın üstü çizilir mi? Hain damgası yer mi?" diye soran Par, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresi ile görüştüğünü ifade etti.

Bülent Arınç'ı örnek gösterdiler

Habertürk yazarının aktardığına göre Cumhurbaşkanına yakın isimler şu görüşü dile getirdi: "Cumhurbaşkanı böyle durumlarda eleştiriden ziyade söyleyenin son tahlilde karşıt bir pozisyon alıp almadığına dikkat ediyor. Mesela Bülent Arınç da çok eleştirdi ama şu an istişare kurulu üyesi çünkü açıkça karşı kampa geçmedi. Işılak’ın da ne söylediğine değil, nereden konuştuğuna, nerede durduğuna bakar ve pek kızmaz"


http://www.ankaramasasi.com/haber/300160/kubra-par-erdogan-ugur-isilaka-kizacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.