Kevser Ofluoğlu'ndan Mustafa Gültak'a tepki

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın sarf ettiği iddia edilen "Devletten beklemeyin, sıfır ev alın" sözlerine İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu'ndan tepki geldi.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2020, Çarşamba - 14:45
Kevser Ofluoğlu'ndan Mustafa Gültak'a tepki
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın deprem tehlikesi altında yaşayan vatandaşlara tavsiye olarak "Devletten beklemeyin, sıfır ev alın" dediği öne sürüldü. Söz konusu iddialara İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu'ndan tepki geldi. İYİ Partili Ofluoğlu, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Akpli Akdeniz Belediye başkanı çözüm önermiş. Milletten bihaber, kibirli, vicdan yoksunu açıklamaya bakın. Geldikleri gibi gidecekler." ifadesini kullandı.



Gültak iddiaları yalanladı

Gültak ise hakkındaki iddiaları yalanlayarak sözlerinin çarpıtıldığını savundu. Gültak, "Meclis toplantımızda, kentsel dönüşümün önemi ve aciliyetine dikkat çektiğim bu açıklamamda, ‘devletten beklemeyin, sıfır ev alın’ anlamına gelebilecek ifadem kesinlikle olmamıştır. Sözlerim; artniyetli bir yaklaşımla çarpıtılmıştır. Meclis toplantımızın ses ve video kaydı ortadadır" dedi.

Gültak, "Meclis toplantımızda yaptığım açıklama, kentsel dönüşümün artık zaruri bir hal almasıyla alakalıdır." diye ekledi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/334138/kevser-ofluoglundan-mustafa-gultaka-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.