Sincan’da sanatçılar kardeş ülke Azerbaycan için bir araya geldi

Azerbaycan'ın Karabağ'ı ve işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesine Sincan'dan da destek geldi. Sincan'da ikamet eden profesyonel ve amatör sanatçılar bir araya gelerek, Karabağ için "Çırpınırdı Karadeniz" türküsü söyledi.
Büşra Bayrak
|
09 Kasım 2020, Pazartesi - 12:37
Sincan’da sanatçılar kardeş ülke Azerbaycan için bir araya geldi

Sincan Belediyesi himayesinde ilçede ikamet eden 6 sanatçı bir araya gelerek Azerbaycan’ın haklı davasına destek oldular. Sanatçılar Karabağ ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Çırpınırdı Karadeniz" türküsünü seslendirdiler.

Sincanlı sanatçılar; Bahadır Mert, Ekrem Özel, Hasan Sağındık, Kamil Avcı, Mehmet Demirtaş ve Ömer Faruk Bostan'ın seslendirdiği türkü büyük beğeni topladı.

Sincan sokakları Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile donatılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“Kalbimiz ve dualarımızla Azerbaycan'ın her zaman yanındayız"

Tek Millet İki devlet anlayışıyla Azerbaycan'ı her alanda desteklemeye ve vatan mücadelelerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Karabağ Türk'tür, Azerbaycan'dır, ecdadımızın yadigarıdır. Can Azerbaycanlı kardeşlerimize Sincanımızdan selam olsun. Bizler de tüm kalbimiz ve dualarımızla dost ve kardeş Azerbaycan'ın her zaman yanındayız" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/351642/sincanda-sanatcilar-kardes-ulke-azerbaycan-icin-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.